1. Poboljšajte Vaš zamahStabilizirajte vaš pat
    Ublažite umor stopala i nogu

Senzorni hidraulički golf ulošci za cipele MEDICOVI G40 poboljšat će Vaš golfersku igru na način kakav još niste vidjeli.

Razvijeno u suradnji sa profesionalnim trenerom PGA Clausom Valterom


Dinamička ravnoteža tijekom zamaha, kao i statička ravnoteža tijekom patovanja vrlo su bitni za to kako ostvarujemo zamah i kakav će biti naš pat. Svi igrači golfa vjerojatno ne znaju kako funkcionira sustav ravnoteže i koji faktori doprinose poboljšanju ravnoteže.


Novi revolucionarni sustav, koji je razvijen u golf ulošcima za cipele MEDICOVI G40 povećava prijenos informacija u sustav ravnoteže tijekom zamaha i patovanja.

Poboljšajte Vaš zamah

Tijekom zamaha golf ulošci MEDICOVI-G40 izazivaju brzu senzornu aktivnost živčanog sustava u stopalu što će povisiti tok informacija o stabilnosti u podsvijesti. Golf ulošci MEDICOVI-G40 djeluju pozitivno na stabilnost udara, koja je postignuta zahvaljujući senzornoj aktivnosti uložaka za cipelu.

Postignite dulji udar kao i točniji zamah na površini za igru tijekom treniranja s golf ulošcima za cipele MEDICOVI-G40. Poboljšajte svoju igru!

  • Vratite Vašu dinamičku ravnotežu 
  • Postignite dulji zamah
  • Postignite bolju kontrolu loptice

Proizvodi

Golfové vložky do topánok

G40

G40

MEDICOVI-G40 aktivno poboljšavaju rad moždanog centra stabilnosti. Razvijeni posebno za igrače golfa u suradnji sa profesionalnim trenerom PGA Clausom Valterom.